(FAQ)

Најчесто поставувани прашања

Букет, шише вино, чоколади, свежо овошје ...Овие се неколку дополнителни работи кои можат да го направат вашиот престој посебен. Слободно контактирајте не за да се договориме за деталите.

Yes, you may book an apartment with separate entrance, or we can adapt our junior suite for three people stay (extra daily fee 15 Euros). Please contact us to arrange all details.

No we don’t, it is strictly forbidden to smoke in the whole hotel. All rooms have smoke detectors. Smoking is allowed in the restaurant open area. If it is cold outside and you still want to smoke, we may provide you with a blanket and a heater.

Можете да најдете многу интересни книги или да позајмите точаци бесплатно ( базирано на достапност ). Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.

Public street parking is available around the hotel. If you wish a reserved spot, we may also provide you with a parking space for 10 Euros per night.

Хотел Тимс се наоѓа во центарот на градот, поточно во Дебар Маало. Од аеродромот во Скопје потребни се околу 20 минути за да се стигне до хотелот.

Да, нудиме shuttle сервис со претходна резервација. Цената изнесува 20 Евра.

Breakfast – unless included in the room rate – is 10 Euros per person. Using the hotel’s car park costs 10 Euros per night.

Да, можеме да ви обезбедиме бебешко креветче за деца до 3 години, бесплатно.

Да, сите информации за резервацијата ќе ги добиете на вашиот емаил.

Можете да ја откажете резервацијата директно на нашиот сајт или да не контактирате.

Времето на пријава е во 14.00 часот, а за одјава е 12.00 часот.

Најдобрите цени можат да бидат пронајдени на нашиот сајт.

Ги прифаќаме VISA, MasterCard, Diners Club, American Express, Maestro

Yes, you can, dogs are very welcome. Please inform us when booking.

Да, слободно контактирајте не за повеќе детали каде да го оставите вашиот багаж.

Достапен е сервис во соба. Јавете се на рецепција за нарачка.

Хотел Тимс се наоѓа блиску до многу ресторани и барови, кои се наоѓаат на 5 минути пешачење или пак да Ви нарачаме храна која ќе ја јадете во ресторанот на Хотел Тимс.

Да и можете сами да ја контролирате.

Сите соби имаат свои приватни тоалети со туш кабини и работни маси. Достапни се 43’’ LED паметни телевизори. Енергетски ефикасен систем за климатизација со можност за самостојно контролирање се вклучени во секоја соба како и минибар за освежување.