Состаноци

hotel-tims-meetings-1

Инспирирајте се

Нашите соби за состаноци се создадени со мислата да понудат паметен простор за креативни состаноци и настани во Скопје.

hotel-tims-meetings-2

Конференциска сала

Конференциска сала со капацитет до 55 луѓе опремени со безжичен интернет, проектор, табла, лаптоп 

hotel-tims-meetings-5

Сала за состаноци

Сала за состаноци со капацитет до 10 луѓе погодна за мали или доверливи состаноци.