Сместување

Стандардна Соба

Стилски и минималистички дизајн

Модерен, елегантен, минималистички дизајн со стилски мебел.

Возрасни: 2 
Услуги: Звучно изолирани врати и прозори, Бесплатен WIFi, Сеф, 43’’ LED паметни телевизори, Бесплатно кафе, чај и вода, Сет за подготвување кафе и чај, Мини бар, Климатизација со сопствена контрола, Детектори за чад

 Големина: 20м2

Премиум Соба

Поголем простор и дополнителни услуги

Осветлени со природна светлина, нашите премиум соби имаат мал дневен простор и кујна кои ќе направат да се осеќате како дома.

Возрасни: 2

Услуги: Звучно изолирани врати и прозори, Бесплатен WIFi, Сеф, 43’’ LED паметни телевизори, Бесплатно кафе, чај и вода Сет за подготвување кафе и чај, Мини бар, Климатизација со сопствена контрола, Детектори за чад, Кујна, Мал дневен простор, Поглед кон улица

 Големина: 25м2

Јуниор Апартман

Голема спална и голема дневна соба

Јуниор апартманите ќе ве пречекаат со голема спална и просторна дневна соба со кујна и трпезарија за да се осеќате како дома.

Возрасни

Услуги: Звучно изолирани врати и прозори, Бесплатен WIFi, Сеф, 43’’ LED паметни телевизори, Бесплатно кафе, чај и вода, Сет за подготвување кафе и чај, Мини бар, Климатизација со сопствена контрола, Детектори за чад Кујна, Голем дневен простор, Трпезарија

 Големина: 32м2