Стандардна Соба

Стилски и минималистички дизајн

Модерен, елегантен, минималистички дизајн со стилски мебел.

Возрасни: 2 

Услуги: Звучно изолирани врати и прозори, Бесплатен WIFi, Сеф, 43’’ LED паметни телевизори, Бесплатно кафе, чај и вода, Сет за подготвување кафе и чај, Мини бар, Климатизација со сопствена контрола, Детектори за чад

Soundproof

Free WIFI

Size sqm
20m2