Премиум Соба

Поголем простор и дополнителни услуги

Осветлени со природна светлина, нашите премиум соби имаат мал дневен простор и кујна кои ќе направат да се осеќате како дома.

Возрасни: 2 

Услуги: Звучно изолирани врати и прозори, Бесплатен WIFi, Сеф, 43’’ LED паметни телевизори, Бесплатно кафе, чај и вода Сет за подготвување кафе и чај, Мини бар, Климатизација со сопствена контрола, Детектори за чад, Кујна, Мал дневен простор, Поглед кон улица

Soundproof

Free WIFI

Size sqm
25

Lounge Zone